Askeri Tesislerde Havuz Giriş Fiyatları 2023

Askeri Tesislerde Havuz Giriş Fiyatları

Askeri Tesislerde Havuz Giriş Fiyatları her yıl güncellenmektedir. Askeri Personel ve Aileleri için, sosyal tesislerde bulunan havuzlar yaz aylarında faydalanılmak kullanıma açılmaktadır. Bu yıl ki fiyatlar aşağıda listelenmiştir.

Askeri Tesislerde Havuz Giriş Fiyatları 2023

 

TSK SPOR OKULU HAVUZ ÜCRETLERİ
GÜNLÜK KULLANIM (11-14 YAŞ ARALIĞI) 20 TL
GÜNLÜK KULLANIM (15 YAŞ VE ÜSTÜ) 30 TL
AYLIK KULLANIM (11-14 YAŞ ARALIĞI) 200 TL
AYLIK KULLANIM (15 YAŞ VE ÜSTÜ) 300 TL

 

EĞİTİM MERKEZLERİ ASKERİ KAMP HAVUZ ÜCRETLERİ
KALAN KİŞİLERDEN 15 TL
GÜNLÜK KULLANIM 40 TL
DİĞER HAVUZ ÜCRETLERİ
1’İNCİ KATEGORİ 60 TL
2’NCİ VE 3’ÜNCÜ KATEGORİ 45 TL
4’ÜNCÜ VE 5’İNCİ KATEGORİ 30 TL

HAVUZ KULLANMA KURALLARI

Askeri Tesislerde yer alan havuzlardan yararlanabilmek için bazı belirli kurallar vardır. İlinizde bulunan veya gitmek istediğiniz bölgede yer alan orduevi veya askeri kamptaki havuza gitmeden önce bilmeniz gereken belirli kuralları bu yazımızda derledik. Bunun yanında orduevi, askeri kamp ve diğer askeri sosyal tesislerde yer alan havuzları günlük veya aylık kullanma fiyatlarına da yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Askeri sosyal tesislerde yer alan havuzları kullanabilmek için havuza girmeden yer alan duş kapısından kesinlikle geçmeniz gerekli. Ayrıca havuz girişinde ayak temizliği için ayrılan dezenfeksiyon havuzunu da hem giriş hem çıkışta kullanmalısınız.

Havuz kenarında yer alan şezlonglarda yiyecek ve içecek tüketilmemesine de dikkat etmelisiniz. Havuz kenarında bulunan cafe/restoran gibi yerlerde ise sadece kredi kartının kullanıldığının hatırlatmakta ise fayda var.

Her havuzda olduğu gibi havuza bonesiz girmek ve 15 yaş altındaki çocukların velisi olmadan havuza girmeleri yasak olduğunu da hatırlatmak isteriz. Bunun dışında havuzun yer aldığı tesisin kendi kurallarına da uyulması gerektiğini hatırlatalım. Askeri tesislerde yer alan havuzların kullanım ücretleri, aylık abonelikleri vb aşağıdaki tablolarda belirtilmiştir. 10 yaş ve altındaki çocuklardan herhangi bir giriş ücreti alınmamakta; 11-14 yaş aralığındaki çocuklardan ise belirlenen ücretin yarısı alınmaktadır.

Sizde okurlarımıza faydalı olması için yorumlarınızı bizimle paylaşır mısınız? Eğer bilgilerde eksiklik yada yanlışlık varsa yorumlarda lütfen bize bildiriniz.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu