Orduevi Düğün Fiyatları 2023

Orduevi Düğün Fiyatları

Orduevinde kimler düğün yapabilir? Orduevinde nasıl düğün yapabilirim? Orduevi Düğün Fiyatları? Orduevinde nasıl düğün yapılır? Orduevinde Siviller Düğün Yapabilir mi?  Orduevinde evlenmek için ne yapmak gerekir? Bu yazımızda bu gibi sorularınıza cevap vermeye çalışacağız.

Orduevinde Kimler Düğün Yapabilir?

Orduevlerinin düğün salonlarından faydalanabilmeniz için ilgili şehirdeki Orduevinin Düğün Salonu olup olmadığını öğrenmeniz gerekmektedir. Orduevinde düğün yapabilmeniz için asıl hak sahibi veya asıl hak sahibi ile bir akrabalık bağınız olmalıdır. Ancak bu sayede dilediğiniz Orduevinde önceden rezervasyon yaptırarak düğün yapabilirsiniz.

Orduevinde Siviller Düğün Yapabilir mi?

Maalesef Orduevinde düğün organizasyonu yapabilmeniz için TSK Personeli veya emeklisi olmanız ya da Orduevini kullanma hakkı bulunan bir asker akrabanız olması şartı vardır. Siviller Orduevinde düğün organizasyonu yapamazlar.

Orduevinde Düğün Yapmak için Bilmeniz Gerekenler

Orduevinde düğün yapabilmek için en önemli konulardan birisi davetli listesidir. Düğün tarihinden belirli bir süre önce davetlilerinizin ismini kesinlikle Orduevi yönetimine bildirmeniz gerekmektedir. Aksi halde düğün günü listede ismi yer almayan davetliler içeriye alınmayacaktır. Düğününüze sadece bildirdiğiniz listede ismi olan kişiler girebilirler.

Orduevleri düğün organizasyonunda kendi belirlediği çalıştırdığı garsonlarla hizmet vermektedir. Garsoniyerlik hizmeti için dışarıdan bir firma vb çalışan kabul edilmiyor.

Düğün organizasyonu için önceden belirleyeceğiniz yemek veya kokteyl şeklinde aperitif atıştırmalıkları Orduevi yönetimiyle öncesinde kararlaştırmanız gerekmektedir. Fiyatı etkileyen bu konu önemlidir.

Orduevinde yapacağınız düğün için orkestra, fotoğrafçı vb. gibi hizmetlerin kim tarafından sağlanacağı, bunların fiyata dahil olup olmadığı konusunun mutlaka netleştirilmesi gerekmektedir.

Herhangi bir sebeple düğünün iptal edilmesi halinde ödenen ücretin iadesinin alınıp alınamayacağı, salonun başkası tarafından kiralanması halinde mi alınacağı, ödemenin ne şekilde yapılacağı vb konularının mutlaka Orduevi Yönetimi ile konuşulması gerekmektedir.

Düğün organizasyonu esnasında politik veya siyasi yönde görüş belirtecek herhangi bir aktivite, organizasyon, şarkı, müzik veya diyaloğa müsaade edilmediğinin de bilinmesinde fayda var.

Kısacası Orduevinde düğün yapabilmek için öncelikle hangi orduevinde düğün yapacaksanız bütün detayları yüz yüze Orduevi Yönetimi ile konuşmanız, mutlaka sözleşmeye dahil etmeniz gerekmektedir.

Orduevi Düğün Fiyatları

Orduevleri, genellikle uygun fiyat sunmalarından dolayı tercih edilmektedir. Orduevinde düğün yapmaya karar verdikten sonra yukarıda belirttiğimiz kuralları da mutlaka göz önünde bulundurarak görüşmeye gitmeniz gerekmektedir.

Düğün organizasyonun yemekli veya yemeksiz olması, hangi yemeklerin verileceği, orkestra, fotoğrafçı, davetli sayısı gibi bir çok değişken fiyata etki etmektedir. Ayrıca orduevlerinin kategori ve sınıflarına göre düğün salonu kira fiyatları da farklılık göstermektedir.

Bu listemizde sadece orduevi düğün salonu fiyatları yazmaktadır

2023 ÜCRETLER 350 KİŞİ VE ALTI 351-500 KİŞİ 501 KİŞİ VE ÜZERİ
1’İNCİ KATEGORİ 3150₺ 4000₺ 5600₺
2’İNCİ KATEGORİ 2525₺ 3000₺ 4000₺
3’ÜNCÜ KATEGORİ 2000₺ 2500₺ 3000₺
4 VE 5’İNCİ KATEGORİ 1500₺ 1750₺ 2000₺

Arama Terimleri: 2023 Orduevi Düğün fiyatları, 2023 Orduevi Düğün ücretleri, 2023 gecelik Düğün Salonu fiyatları, 2023 gecelik Düğün Salonu ücretleri,

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu